The centre has been open for 20 years and has grown to the stage where we need more space, a dedicated dining room to allow us to continue our activities without moving all the furniture for lunch, more office space and a small interview room & toilet.

The board of directors consulted with local Architect CH Architecture and a plan was drawn up, we then applied for planning permission with the help of funding from EON Community Fund.  Once we had the plans and permissions

The funding for our new extension has been granted by the Beatrice Fund, Robertson’s Trust, LEADER and E.on Community Fund.

The extension is now nearing completion and we hope to be back in the building by Mid June.  We would like to thank our funders and also Invershin community hall for letting us use the premises while out of the building.